A szemétbe hajította felesége ékszereit

Szemétbe dobta felesége mintegy 37 ezer eurót – nagyjából tízmillió forintot – érő ékszereit egy ausztrál férfi.

MNO
2011. 08. 31. 7:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint a férj elárulta a Brisbane Mail-Courier című helyi lapnak, az asszony műanyag zacskókba rejtette az ékszereket, hogy egy esetleges betörés esetén megmentse a vagyonukat. A közelgő költözés miatt a múlt héten kitakarították a lakást, és eközben a férfi megparancsolta a gyerekeknek, hogy szedjenek össze minden szemetet, mert ami nem kell, azt ki akarja vinni a gyűjtőkonténerbe. Nem sokkal később telefonált a feleség, és érdeklődött az ékszereket rejtő zacskók iránt.

„Hirtelen nagyon rosszul lettem” – mesélte utólag a férj. A szeméttel együtt kidobott tasakokban ugyanis láncok, karkötők és aranyrudak voltak. A Sunshine Coast-i hatóságok szóvivője közölte, kevés az esélye, hogy előkerülnek az ékszerek, hiszen a környék szemétgyűjtő telepeire hetente több ezer tonna hulladék érkezik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.