A vétlen családapa hunyt el a balesetben

Egy ember meghalt abban a balesetben, amelyben két személyautó ütközött össze kedd délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhely és Széphalom között. Az utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 08. 30. 13:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy a karambolban az elsődleges adatok szerint a vétlen autós, egy 61 éves sátoraljaújhelyi férfi vesztette életét. Lánya és felesége súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a lányát újraélesztették. A másik járművet egy 72 éves férfi vezette, az ő sérüléseiről még nincs információ. Az említett szakaszon a helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el, Felsőregmec irányába lehet kerülni Szlovákia felől.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.