A Zalaegerszeg is meghajolt a Honvéd előtt

<p>A zalai megyeszékhelyen nyert 4-0-ra a Honvéd labdarúgócsapata a magyar labdarúgó OTP Liga 4. fordulójának nyitányán. A kispesti gárda sorozatban harmadszor ért el négy gólt a bajnokságban, a brazil légiós, Danilo pedig negyedik büntetőjét értékesítette a szezonban. A címvédő Videoton szombaton este fogadja a Diósgyőrt.</p>

Pintér Patrick
2011. 08. 05. 19:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

ZALAEGERSZEG–HONVÉD 0-4 (0-1)
Zalaegerszeg, ZTE Aréna, 2000 néző. Vezette: Andó-Szabó.
ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Szadek (Turcsik, sz.), Bulatovics, Kovács Gábor – Stanisavljevic (Turkovs, sz.), Kamber, Hervás (Horváth A., 54.), Bujor, Kovács Gergő – Meyé. Vezetőedző: Csank János.
Honvéd: Kemenes – Lovric, Debreceni, Botis, Novák – Tchami (Hidi, 67.), Németh N. (Zelenka, 57.), Akassou, Abass – Danilo, Délczeg (Hajdú N., 76.). Vezetőedző: Supka Attila.
Gólszerző: Délczeg (35.), Danilo (62. – 11-esből), Abass (75.), Hidi (92.).

Danilo kapufája már az első negyedórában jelezte, a Honvéd győzni jött Zalaegerszegre. A hazaiak a 35. percig bírtk ki kapott gól nélkül, ekkor a volt ZTE-játékos, nyáron Siófokról szerződtetett Délczeg fejesével megszerezte a vezetést a kispesti együttes. A második játékrész elején Vlaszák szabálytalankodott Zelenkával a tizenhatoson belül, a büntetőt (ebben a szezonban már a negyediket) Danilo értékesítette. Ezzel tulajdonképpen eldőlt a mérkőzés, pláne azok után, hogy az utolsó negyedórában Abass és Hidi is betalált. A Honvéd fölényes győzelme és a sorozatban elszenvedett negyedik vereség ellenére Csank János egyelőre a helyén maradhatott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.