Álterhes prostituált zsarolta kuncsaftját, milliókat követelt

Őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását annak a 18 éves prostituált lánynak, aki a megalapozott gyanú szerint előbb különféle ürügyekkel pénzt csalt ki, később pedig zsarolta az egyik kuncsaftját Nyíregyházán – közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 23. 16:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 47 éves férfi, aki többször igénybe vette a prostituált szolgáltatásait, eddig mintegy kétmillió forintot adott át a lánynak a kialkudott összegen felül – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A lány először albérletre kért kölcsön, majd azt mondta, hogy futtatójának tartozik, később nőgyógyászati beavatkozás költségére hivatkozott. Végül azt állította, hogy fiatalkorú, a férfitől lett állapotos, és ha nem fizet neki újabb kétmillió forintot, ezt elhíreszteli környezetében.

Az eljárás jelenlegi adatai, valamint a gyanúsított vallomása szerint nem volt futtatója, önként és saját hasznára végezte tevékenységét, és nem volt állapotos – közölte a százados, hozzátéve, hogy a nő ellen csalás és zsarolás miatt indult eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.