Áram alá helyezik az új villamospálya-szakaszt

A miskolci Tiszai pályaudvar és a Diósgyőri Gimnázium közötti teljes villamospálya-szakaszt szerda éjféltől áram alá helyezik, az áram alá helyezés a 600 voltos egyenáramú részeket – földkábel, légkábel, felsővezeték, nyomvonalon lévő kapcsolószekrények– fogalja magába – tájékoztatta a Miskolc Városi Közlekedési (MVK) Zrt. projekt igazgatósága az MTI-t.

MNO
2011. 08. 23. 5:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az áram alá helyezendő részek érintése életveszélyes, megközelítésük szigorúan tilos – hangsúlyozta közleményében az igazgatóság. Korábban azt is közölték, hajrájába ért a Zöld Nyíl elnevezésű miskolci villamosprojekt, egyetlen hetük van a kivitelezőknek a munka befejezésére, iskolakezdésre ugyanis a tervek szerint újraindítják a villamosközlekedést.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.