Argentin zászlóba burkolóztak az indiaiak

Kétezer ember részesítette világsztárnak kijáró forró ünneplésben Lionel Messit az indiai Kolkata repülőterén, ahová az argentin válogatott tagjaként érkezett szerdán a földkerekség jelenlegi első számú labdarúgója.

MNO
2011. 08. 31. 10:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FC Barcelona csatára nemzeti csapatával pénteken lép pályára barátságos mérkőzésen Venezuela legjobbjai ellen az indiai városban. A légikikötőben köszöntésére megjelentek egy része a válogatott mezét viselte, vagy éppenséggel argentin zászlóba burkolózott, s folyamatosan kántálta Messi nevét, aki nem sokat időzött a helyszínen; autó várta és vitte a válogatott szálláshelyére.

Az Argentína–Venezuela találkozót a nemzetközi szövetség, a FIFA szervezte meg azzal a céllal, hogy ily módon is népszerűsítse a labdarúgást Indiában, ahol a legnépszerűbb sportág mindmáig a krikett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.