Autós üldözés volt a fővárosban

Három embert állított elő a rendőrség a XX. kerületi Török Flóris utcából, akiknek a korábbi vitája autós üldözésbe torkollott.

MNO
2011. 08. 28. 18:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BRFK sajtóügyeletese megerősítette az MTI értesülését, amely szerint a két autós egy bevásárlóközpont parkolójában keveredett szóváltásba. Ezt követően a vita autós üldözéssé fajult, amelynek során az üldöző leszorította a másik gépjárművet. Egyelőre nincs róla pontos információ, de nem zárható ki, hogy az eset során az egyik autós egy gázpisztolyt is elővett.

A rendőrség egy állampolgári bejelentés nyomán szállt ki a helyszínre. A három embert – a két sofőrt és az egyik autó utasát – előállították, az ügyben a XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitányság garázdaság miatt eljárást indított. Az eset során személyi sérülés nem történt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.