Autósüldözés okozott káoszt az M1-esen

Előállítottak egy román férfit, aki társával az M1-es autópályán kocsikat próbált megállítani, hogy aranynak látszó ékszereket kínáljon pénzért cserébe, majd a helyszínre érkező rendőrök láttán elmenekült – mondta el az MTI érdeklődésére kedden az ORFK szóvivője.

MNO
2011. 08. 23. 10:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bényi Mónika közölte: a férfi a sztráda 35-ös kilométerénél, a Budapest felé tartó oldalon próbált autókat megállítani német rendszámú gépkocsijához, segítségkérés címen. Egy brit rendszámú autó meg is állt, s a benne ülők adtak is pénzt a férfinak. A szóvivő szerint őket is meghallgatják majd.

Eközben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra bejelentés érkezett, hogy az autópályán gyanúsan viselkedik egy német rendszámú autó sofőrje. Egy járőrpár a helyszínre sietett, de a sofőr az igazoltatás alól kibújva menekülni kezdett. A rendőrök erősítést kértek, a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai ekkor áteresztő pontokkal lassítani kezdték a főváros felé tartó forgalmat.

A menekülő autó előbb koccant egy személyautóval, majd hátulról belerohant egy másik autóba. A vétlen kocsiban ülők közül ketten könnyebben megsérültek, míg a menekülő kocsi utasa, egy nő súlyosan megsérült. Őt a budapesti Szent János Kórházba szállították. A román sofőrt a Bicskei Rendőrkapitányságra állították elő. A történteket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.