Az aranygyűrűt is lehúzta az ujjáról

Egy 19 éves férfi miután megvert egy nőt Lajosmizsén, betört a lakásába és ki is rabolta.

MNO
2011. 08. 06. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken 4 óra előtt Lajosmizsén az utcán megvertek, majd hazáig követtek egy lajosmizsei nőt. Később a bejárati ajtón – ami nem volt bezárva – bement a rabló, és az ott alvó nőt többször megütötte. Ujjáról az aranygyűrűjét lehúzta, a szobában a polcon lévő két ékszeres dobozból egy arany nyakláncot, illetve egy gyöngyökből álló nyakláncot elvitt.

Ezek után átment a másik szobába, ahol egy férfi volt, és kényszerítette, hogy pénzt adjon neki. Miután kapott 60 ezer forintot a rabló, elmenekült. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével egy 19 éves lajosmizsei férfit gyanúsítanak. Kihallgatását követően őrizetbe vették. A bűncselekménnyel okozott kár: 160 ezer forint.

(baon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.