Az elnök kitiltotta a mobiltelefonokat

Porfirio Lobo hondurasi elnök kitiltotta a mobiltelefonokat a kabinetértekezletekről.

MNO
2011. 08. 31. 16:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közép-amerikai ország elnöke az „udvariasság teljes hiányának” nevezte, hogy mobiltelefonok csörgései és pityegései zavarják meg a hetente összehívott kétórás értekezletek menetét. Az elnöki rezidencia tanácstermeibe érkező minisztereknek a jövő héttől tilos lesz magukkal vinniük mobiljaikat.

Az államfő a keddi – az állami televízió által közvetített – kabinetülésen hirdette ki az új házirendet. Nem ez volt az első alkalom, hogy a különböző zajkeltő eszközök felbosszantották az elnököt. Idén januárban a túlzott mobiltelefon-használatért, májusban pedig a fővárosi forgalomban való előrejutást segítő gépkocsiszirénák alkalmazásáért dorgálta meg a minisztereket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.