„Az idő azonban majd mindent elrendez”

Rafael Nadal szerint nagybátyjának is tudomásul kell vennie, hogy már elmúlt 25 éves: a tenisz-világranglista volt éllovasa, jelenlegi második helyezettje úgy véli, sokat változott az utóbbi időben kapcsolata Toni Nadallal, aki egyben az edzője is.

MNO
2011. 08. 30. 7:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Már nem vagyok gyerek, elmúltam huszonöt éves, a kapcsolatunk nem olyan, mint régen – nyilatkozta a spanyol teniszező a The Wall Street Journal című napilapnak. – Ha annak idején mondott valamit, akkor az úgy is volt. Ma már visszaszólok. Tény: ez olykor bántja, de ilyen a világ, ez a helyzet. Van véleményem.” Nadal elmondta még, hogy „természetesen nagyon tiszteli” nagybátyját, és ez „sohasem fog változni”.

„Ha egy idegen olyasmiket mondott volna, mint Toni, akkor azt hiszem, nem sokáig tartott volna a közös munkánk. De ő a nagybátyám, akit szeretek, aki hároméves korom óta a trénerem.” A klasszis spanyol teniszező nem rejtette véka alá, hogy hamarosan eljön annak az ideje, amikor szétválnak útjaik: „Toninak három gyereke van, fárasztja a sok utazgatás a világ körül. Az idő azonban majd mindent elrendez.”

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.