Az MKP egyetért és felvonul a kettős állampolgárságért

A Magyar Koalíció Pártja (MKP) a szlovákiai kettős állampolgárság ügyében támogat minden olyan megoldást, amely lehetővé teszi más országok állampolgárságának felvételét anélkül, hogy bárki elveszítené a szlovákot – áll az MKP szerdai nyilatkozatában.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/805253" target="_blank"><strong>• Szlovák igen: megnyílt az út a kettős állampolgárság felé</strong></a>

MNO
2011. 08. 24. 15:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar párt ezzel a keddi kormánykoalíciós megállapodásra reagált. Ján Figelnek, a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) elnökének tájékoztatása szerint Pozsony újra lehetővé tenné a kettős állampolgárság felvételét a nemzetközi elvek alapján, amennyiben az illető személy életvitelszerű kapcsolattal rendelkezik az adott ország területén. Berényi az MTI tudósítóját arról is tájékoztatta, hogy az MKP és ifjúsági szervezete szeptember elsején Révkomáromban szimpátiatüntetést tart a kettős állampolgárság mellett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.