Az üldözés végén a kocsijából kellett kiszabadítani a sofőrt

Balesetet szenvedett autójával egy ember csütörtökön éjfél előtt Budapesten, a XXII. kerületben, amikor nem állt meg a rendőri intézkedésre, gyorsított, a rendőrök pedig üldözőbe vették.

MNO
2011. 08. 26. 5:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI úgy tudja, hogy a sofőr fogyasztott alkoholt. Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese pénteken reggel az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a balesetet szenvedett autó bal hátsó helyzetjelzője nem égett, ezért egy járőr ellenőrizni próbálta, utánahajtott. A rendőr fényjelzést használt, amire a kocsi gyorsítani kezdett, egy füves részen pedig felborult. A szóvivő hozzátette, hogy a sofőr megsérült, beszorult a kocsiba, őt a tűzoltók szabadították ki a járműből. Az autó mellett találtak egy másik embert, ő nem sérült meg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.