Baseballütővel támadt az adósra

Baseballütővel támadt adósára a Tolna megyei Kurdon egy férfi, felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás miatt indítottak ellene eljárást – közölte a rendőrség pénteken.

MNO
2011. 08. 26. 15:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 35 éves hőgyészi gyanúsított személygépkocsival szerdán megállásra kényszerítette a tűzifa szállításával foglalkozó sértettet, és egy 240 ezer forintos tartozásra hivatkozva bántalmazta, összetörte járművének szélvédőjét – mondta Kitanics Zsuzsanna, a Dombóvári Rendőrkapitányság sajtóreferense.

Az önbíráskodó 38 éves, szintén hőgyészi társa a teherautó hat gumiabroncsát szúrta ki, őt rongálással gyanúsítják. A rendőrség a két férfit még aznap őrizetbe vette, jelenleg szabadlábon védekezhetnek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.