Be se csukja a szemét: irtózatos élményről számolt be a tanárnő

Irtózatos élményként írta le a történteket a darányi tanárok horvátországi balesetének súlyos sérültje, aki elsőként az MTI-Hírcentrumnak nyilatkozott.

MNO
2011. 08. 31. 19:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha becsukom a szemem, akkor lent vagyok a víz alatt, úgyhogy inkább be se csukom” – mondta el Bereczkiné Pavelka Jolán telefonon a Magyar Televízió szerda esti híradójában.

A Somogy megyei darányi iskola tantestületének tagjai csapatépítésen voltak Horvátországban, és kedden hazafelé tartottak, amikor az egyik autó letért az útról, és Pag sziget egyik sólepárló tengeröblébe zuhant. A kocsiban négyen ültek, Bereczkiné Pavelka Jolán súlyos sérüléseket szenvedett, őt jelenleg is a zadari kórház intenzív osztályán ápolják, és valószínűleg csütörtökön engedik haza.

A másik három tanár könnyebben sérült meg, ők nem szorultak kórházi kezelésre. A tanárok balesete miatt elmarad Darányban a csütörtökre tervezett tanévnyitó.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.