Blatter nem Sao Paulót szeretné

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke azt szeretné, hogy a 2014-es brazíliai világbajnokság nyitómeccsét ne Sao Paulo, hanem Rio de Janeiro rendezze meg.

MNO
2011. 08. 29. 6:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A két város versenyzik egymással, hogy hol legyen a vb első mérkőzése. Rio de Janeiróban lesz a fő sajtóközpont, itt ülésezik a FIFA, és a brazil futball jelképe ez a város – nyilatkozta Blatter az O Estado de Sao Paulo című napilapnak. – Így azután Rio de Janeiro minden szempontból érdemes arra, hogy megrendezze a világbajnokság nyitómérkőzését.”

A 2014-es brazíliai tornát június 12. és július 13. között bonyolítják le, a 32 nap alatt 32 ország válogatottja összesen 64 mérkőzést játszik majd.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.