Bolgár személyivel bujkált, öt év után csaptak le rá

Elfogtak egy öt éve bujkáló, kábítószerrel visszaélés, embercsempészet és betöréses lopás gyanúja miatt körözött kaposvári férfit – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 25. 10:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a 27 éves férfit előző nap Budapesten, egy II. kerületi lakásban fogták el. A bérleményben megtalálták azt a nevére kiállított fényképes bolgár személyi igazolványt is, amely a hatóságok előli elrejtőzésben segítette – olvasható a közleményben. A 2006 óta körözött férfit a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának munkatársai a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Kaposvári Rendőrkapitányság közreműködésével fogták el. A férfi őrizetben várja az ellene folyamatban lévő eljárásokat – tudatta a rendőrségi sajtószolgálat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.