Csak délután ötkor hat a szer a szúnyogok ellen?

Nem csak a szúnyogok, a strandolók is kaptak a vérszívók elleni permetszerből a legutóbbi balatoni irtás során. Lehet, hogy ez a „tuti megoldás”, sokan mégsem örültek ennek, Zamárdiban legalábbis panaszkodtak az eljárásra.

MNO
2011. 08. 06. 17:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csákovics Gyula zamárdi polgármester is fölháborodott. – Pénteken délután öt óra tájban húzott el a helikopter a strand fölött, majd pillanatokkal később nem győzték törölgetni magukat a strandolók; többen gyümölcsöt, más egyebet fogyasztottak éppen – így Csákovics. – Meg vagyok döbbenve ezen az eljáráson, panaszt teszek a szúnyogirtást irányító Balatoni Szövetségnél.

Péntekre végre jó idő lett, sokan lejöttek a Balaton-partra, ráadásul Zamárdiban rendezvény is volt, a hagyományos Balatoni játszadalom. Érthetetlen, hogy miért pont ebben az időpontban kellett permetezni? Netán újabban csak délután ötkor hat a szer a szúnyogok ellen? Máskor ezt kora reggel vagy este is meg lehetett oldani.

(sonline.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.