Csicskáztatta a fiatalokat, fejet hajtatott velük + Kép

Súlyos testi sértés, zsarolás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság egy helyi fiatal ellen.

MNO
2011. 08. 26. 23:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyben a rendőrség további sértetteket keres, tájékoztatott Buda Bernadett kiemelt bűnmegelőzési főelőadó. A 18 éves B. K. az elmúlt időszakban az éjszakai órákban a város területén több alkalommal ereje fitogtatásaképp vele egykorú vagy fiatalabbakból álló csoportokat nézett ki. Kiválasztotta közülük a gyengébbeket, s azokat „csicskáztatta”. A sértettektől pénzt, s esetenként főhajtást követelt, aki nem engedelmeskedett, azt bántalmazta.



A rendőrség kéri, hogy akit a képen látható férfi megkárosított, zaklatott, bántalmazott, jelentkezzen a 74-501-100/3658-as melléken, vagy a 107-es, 112-es számokon.

(teol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.