Csökkentik a jegyárakat Buzsákyéknál

Egy héttel „hatalomátvétele” után máris enged a szurkolók kérésének, és csökkenti a jegyárakat Tony Fernandes, a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangers (QPR) labdarúgócsapatának új tulajdonosa.

MNO
2011. 08. 25. 10:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angol Premier League-ben újonc klub közleménye szerint a drukkerek „jelentős” árcsökkentést tapasztalnak majd. Azok a szurkolók, akik a legolcsóbb, 549 fontos (körülbelül 170 ezer forintos) bérletet vásárolták meg, legalább 99 fontot visszakapnak, míg a legdrágább szezonjegyek (999 font) tulajdonosai ennél is nagyobb összegre számíthatnak, bár ennek nagyságát egyelőre nem közölték.

Az egyes mérkőzésekre szóló belépők árát legalább 10 fonttal csökkentik, így a legnagyobb meccsek legdrágább jegyei sem kerülnek majd 70 fontnál többe. A QPR egyik vezetője, Jenny Elliott úgy fogalmazott: ez az első lépés afelé, hogy szorosabbra fűzzék a klub és a szimpatizánsok közötti köteléket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.