D. Horváth Gábor: Álljon meg a menet!

MNO
2011. 08. 06. 6:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akárhogyan is van, egy dolgot semmiképpen sem szabad csinálni. Azt, amit most a HVIM tesz. Hogy a másik fesztivál helyszínén és ideje alatt tüntetést szervez a hecc kedvéért. Azért, hogy provokációkkal ellehetetlenítse a másikat. Kinek jó az, ha Magyarország egy fölösleges balhé miatt kerül a címlapokra, a hírfolyamok elejére? A „magas benzinár elleni tüntetés” legfontosabb ellenérvét azonban a végére hagytam. A West-Balkánban történt tragédia után Magyarországon még egyszer nem fordulhat elő, hogy egy tömegrendezvényen kitört hisztéria és a szervezetlenség miatt embereket tapossanak agyon. A szervezőknek leginkább a biztonságra kell odafigyelniük, ezt pedig épp a Sziget főszervezője képviseli a leghangsúlyosabban. Akik pedig Gerendai Károlyt ebben a törekvésében akadályozzák, azok felebarátaikat és honfitársaikat köpik szembe.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. augusztus 6.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.