Détári lett a Fradi új szakmai igazgatója + Képek

Nagy Tamás marad az NB I-ben szereplő Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, míg az új szakmai igazgató Détári Lajos lett.

MNO
2011. 08. 30. 10:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub keddi rendkívüli sajtótájékoztatóján Détári a szezon végéig szóló szerződést írt alá, míg Nagy Tamásnak érvényben maradt korábbi, 2013. június 30-ig szóló megállapodása.



A korábban Prukner László mellett másodedzőként dolgozott Nagy az augusztus 16-án lemondott Prukner helyét vette át a zöld-fehéreknél, s azóta megbízott vezetőedzőként ült a kispadon. Irányításával két bajnokit játszott a gárda, ám hazai környezetben a Haladástól, a Puskás Ferenc Stadionban pedig a Vasastól kapott ki. A Ferencváros nyeretlenül, a 14. helyen áll az OTP Bank Ligában.







(Fotók: Máté Péter/ Magyar Nemzet)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.