Dzsudzsák megsérült

Dzsudzsák Balázs súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett klubcsapata szombati bajnoki mérkőzésén, így veszélybe került szereplése a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két Európa-bajnoki selejtezőjén.

MNO
2011. 08. 27. 17:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vörösbaranyi József, az orosz Anzsi Mahacskalában légióskodó játékos menedzsere elmondta: a futballista a Rosztov elleni találkozó elején – az egyesület honlapja szerint a hetedik percben – sérült meg, s az első gyanú szerint kulcscsonttörést szenvedett.

„Éppen most intézkedünk, Balázs még a mai nap folyamán hazajön Magyarországra az Anzsi orvosával, és azt szeretnénk, hogy itthon vizsgálják meg, a válogatott orvosi stábjának jelenlétében – mondta az MTI-nek Vörösbaranyi. – Sajnos a gyanú az, hogy kulcscsonttörést szenvedett, de ezt egyelőre még nem lehet biztosan kijelenteni.”

A magyar válogatott jövő pénteken Svédországot fogadja, négy nappal később pedig Moldovában lép pályára Eb-selejtezőn.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.