Dzsudzsák Telkiben ebédelt

A szombaton kulcscsonttörést szenvedett Dzsudzsák Balázs kedden meglátogatta a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjait a telki edzőtáborban.

MNO
2011. 08. 30. 17:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a játékosok nagy szeretettel fogadták Dzsudzsákot, aki nemcsak velük, hanem a szakmai stáb tagjaival, valamint a válogatott vezetőivel is hosszasan elbeszélgetett, majd csatlakozott az ebédelő együtteshez. A futballistának az orvosi stáb előtt is jelenése volt, egy vizsgálattal, majd egy kezeléssel zárta látogatását.

Dzsudzsák baloldali kulcscsontja a Rosztov elleni orosz bajnoki találkozó elején, a hetedik percben tört el. Ezt követően még aznap Magyarországra érkezett – klubja, az Anzsi Mahacskala egyik képviselője elkísérte –, majd az előkészítést követően, Szilágyi Györggyel, a válogatott orvosával történt egyeztetés után át is esett a szükséges operáción. A szakemberek reményei szerint négy-hat hét elteltével játszhat majd újra. A magyar válogatott pénteken 19.45 órától Svédországot fogadja a Puskás Ferenc Stadionban, majd négy nappal később Moldovában lép pályára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.