Egervári: Dzsudzsák miatt változtatni kell + Képriport

Azzal, hogy Dzsudzsák Balázs az orosz bajnokság hétvégi fordulójában kulcscsonttörést szenvedett, újabb meghatározó játékosát veszítette el a svédek elleni, pénteki Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott, Egervári Sándornak ezért várhatóan változtatnia kell majd az előre elképzelt taktikán.

MNO
2011. 08. 29. 17:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Meglepően pechesek vagyunk ebben az évben a sérüléseket illetően, ugyanis már az ötödik meghatározó játékosát veszítette el a csapat – nyilatkozta a szövetségi kapitány hétfőn, a nemzeti csapat találkozóján a telki edzőközpontban. – Kicsit másképp kell alakítanom a játékot annak érdekében, hogy eredményesek legyünk.”

A szakember Dzsudzsák mellett sérülés miatt nem számíthat Gera Zoltánra, Vermes Krisztiánra, Szalai Ádámra, de eltiltás miatt Juhász Roland és Vanczák Vilmos sem léphet pályára pénteken 19.45 órától a Puskás Ferenc Stadionban. Egervári ugyanakkor elmondta: a válogatott álma továbbra is a második hely megszerzése a csoportban, ezt pedig csak akkor érheti el, ha begyűjti a három pontot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.