Egy nap a szomszédokkal

Egy nap a szomszédokkal mottóval magyar napot tartanak szombaton az ausztriai Kismartonban (Eisenstadt).

MNO
2011. 08. 31. 11:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kismartoni sétálóutcában először megrendezésre kerülő rendezvény a határon átnyúló Tourist-net program keretében valósulhat meg – írja az osztrák közszolgálati rádió és televízió (ORF) nemzetiségekkel foglalkozó honlapján. A Tourist-net a Burgenlandi Gazdasági Kamara és a Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozásában jött létre a burgenlandi és a magyarországi turisztikai együttműködés kiépítésére. A szombati az első nagy, közös bemutatkozása a két szervezetnek.

Több mint 40 magyar kiállító érkezik Burgenland tartomány fővárosába, elsősorban Vas és Győr-Moson-Sopron megyéből. A legkülönbözőbb területek – a kultúra, a természetvédelem, a turizmus, a bor és a gasztronómiai különlegességek – megismerésére nyílik majd lehetőség az egész napos rendezvényen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.