Elhunyt a világ- és Európa-bajnok kick-box versenyző

Kórházba szállítás után meghalt az a motoros, aki szombat délelőtt szenvedett balesetet Debrecenben; a 20 éves áldozat a debreceni Báthory SE világ- és Európa-bajnok kick-box versenyzője volt.

MNO
2011. 08. 06. 16:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatalember szombat délelőtt motorjával teherautónak ütközött Debrecenben, a Létai úton. A mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol a többszöri újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni – mondta el Szentgyörgyi János, a debreceni Kenézy Kórház szóvivője az MTI-nek.

Ignéczi László, a Debreceni Báthory Kick-Box Sportegyesület 1987 vezető edzője szombat délután megerősítette az MTI értesülését, miszerint klubjuk kiemelkedő sportolója, a világ- és Európa-bajnok Tócsán Tibor volt a baleset áldozata. Hozzátette: a fiatalembernek ötéves kora óta volt a nevelő edzője, másfél évtizedes pályafutása során végig a Báthory SE-t erősítette.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.