Elkezdődött George Michael turnéja + Képek

George Michael hétfőn Prágában nyitotta meg európai koncertturnéját. A Vencel tér közelében lévő állami operaházban szimfonikus zenekar kíséretében hangzottak fel a dalok a Symphonica címet kapott turné első állomásán.

MNO
2011. 08. 23. 13:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az énekes Amy Winehouse Love is a Losing Game című slágerét is előadta, így emlékezett meg a nemrég elhunyt fiatal brit énekesnőről. George Michael szerint Winehouse a brit zenei élet azon kevés tehetségei közé tartozott, akiket harmincéves karrierje alatt igazán csodált.



George Michael három évvel ezelőtt indult utoljára koncertturnéra. Ezóta elsősorban negatív hírek kaptak szárnyra róla: tavaly ittas vezetés miatt négyhetes börtönbüntetését kellett leülnie Nagy-Britanniában. Magyarországon a zenész szeptember 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.









Fotók: Reuters

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.