Élőláncot alkottak a bankszövetség épülete körül + Videó + Képriport

A bankszövetség épülete elé hirdetett tüntetést a Magyar Szociális Fórum. A devizahitelesek védelmében élőláncot alkottak és petíciót adtak át, majd a Kossuth térre vonultak.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/805914" target="_blank"><strong>• A bankszövetség előtt tüntetnek, kerekasztalt hoznának létre + Videó</strong></a>

MNO
2011. 08. 26. 15:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Véget ért az egyeztetés a demonstráció képviselői és Müller János, a Magyar Bankszövetség vezető tanácsadója között. Fülei-Szántó András szervező a Hír TV helyszíni tudósítójának elmondta, a tárgyaláson nem értettek mindenben egyet, de ígéretük van arra, hogy választ kapnak majd a petíciójukban megfogalmazottakra.

A Hír TV tudósítója elmondta: a demonstrálók szociális megoldást kívánnak elérni. Szeretnék, ha összehívnák a parlament rendkívüli ülését, és azt is el akarják érni, hogy a hitelfelvevők annyit fizessenek, amennyit felvettek. Továbbá szeretnék, ha a devizahitelezés történetében visszaállna a törvényes rend.

Míg elértek a tüntetők a Parlamentig, megduplázódott a számuk. Ott a Miniszterelnöki Hivatal egyik munkatársa vette át a petíciót, aki azt ígérte, eljuttatja Orbán Viktornak a beadványt, és ígéretet adott arra is, hogy a törvényes határidőn belül válasz születhet a petícióban leírtakra.

(HírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.