Előztünk, de a hollandok is

A magyar válogatott a legutóbbi pozíciójához képest két helyet javítva a 45. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján.

MNO
2011. 08. 24. 11:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az élen változás történt: a világbajnok spanyolokat az Egervári Sándor vezette csapattal azonos Európa- és világbajnoki selejtezőcsoportban érdekelt hollandok megelőzték. A ranglistán – a FIFA honlapja alapján – a magyarok Eb-selejtezős riválisai közül Svédország a 18., Finnország a 79., Moldova a 88., San Marino pedig a 203. helyen áll.

Ami a további, leendő vb-kvalifikációs ellenfeleket illeti: a törökök a 24., a románok az 54., az észtek a 86., az andorraiak pedig a sereghajtó 203. helyen állnak. A magyarok legközelebb jövő pénteken lépnek pályára, akkor a svédeket fogadják a Puskás Ferenc Stadionban, majd négy nappal később Moldovában szerepelnek, ugyancsak Eb-selejtezőn.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.