Erőfeszítéseik nem vezettek eredményre

Vízbe fulladt egy fürdőző péntek délután a kiskunmajsai strandon, eddig tisztázatlan körülmények között – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 08. 05. 18:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta: a 47 éves férfi holttestére egy másik fürdőző talált rá a strand külső, tónak is nevezett nagymedencéjében. Az iváncsai férfit a kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de erőfeszítéseik nem vezettek eredményre.

A helyszínen elvégzett elsődleges szakértői vizsgálat a halál okaként fulladást állapított meg és kizárta az idegenkezűséget. Az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a kiskunhalasi rendőrkapitányság – tette hozzá a sajtószóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.