Eto’o is kellene az Anzsinak

Dzsudzsák Balázs klubja, az orosz Anzsi Mahacskala hivatalos ajánlatot tett Samuel Eto’óért, az Internazionale kameruni futballistájáért.

MNO
2011. 08. 09. 11:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A La Gazzetta dello Sport című sportnapilap honlapjának keddi beszámolója szerint a dagesztániak 30 millió eurót sem sajnálnának a 30 éves támadóért, ráadásul elképesztő, évi 20 millió eurós fizetést garantálnának neki. Sajtóinformációk szerint elképzelhető, hogy 48 órán belül pont kerül az ügy végére.

Az Anzsinál szombaton jelentették be, hogy Roberto Carlos és Dzsudzsák Balázs megszerzése után a 43-szoros orosz válogatott Jurij Zsirkovot is leigazolták, ezt követően pedig arról kezdtek el cikkezni a lapok, hogy a magyar válogatott futballista korábbi eindhoveni csapattársát, Danko Lazovicot, valamint az orosz szélső Andrej Arsavint is szeretné szerződtetni a csapat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.