Fánkárusnak öltözött a nyomozó, jól megagyalták

Fánkos bűnbandára csapott le a rendőrség alapos előkészületek után Görögországban.

MNO
2011. 08. 24. 10:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bűnszövetkezet Thesszaloniki közelében, egy tengerparti üdülőterületen „egyeduralta” a fánkpiacot a versenytársak megfélemlítésével. A rendőrség egy panaszos bejelentésére lépett akcióba: fánkárusnak álcázott nyomozót küldött a strandra, akit azután meg is vert a háromtagú férfibanda, melynek tagjai közül ketten bolgárok, egy pedig görög birkózóbajnok volt. A triót őrizetbe vették, és nemcsak zsarolás címén indult a tagok ellen eljárás, hanem az élelmiszer-biztonság szabályainak megszegéséért is. Fánkjaikat ugyanis egy olyan elhagyott házban sütötték, amelyet a közelben fürdőzők vécének használtak, a szél pedig – nem lévén a háznak már se ablaka, se ajtaja – azt hordott be, amit akart.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.