Fejszével támadt a rendőrökre egy héttagú csoport

Megtámadta az intézkedő rendőröket egy héttagú csoport a Hajdú-Bihar megyei Bagaméron, az egyik járőrt fejszével sebesítették meg – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 23. 12:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök előző este csendháborítás miatt mentek ki egy családi házhoz, ahol különböző szúró-vágó eszközökkel dobálták meg a járőröket – tájékoztatott Kelemen Éva. Az egyik támadó ezután egy fejszével sújtott az egyik rendőr felé, aki a lapockáján nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A hét embert később a készenléti rendőrség segítségével fogták el és állították elő. A gyanúsítottak ellen a Debreceni Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt indított büntetőeljárást – tette hozzá a sajtószóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.