Felborult egy rendőrautó a belvárosban

Két rendőr karcolásos sérülést szenvedett, amikor megkülönböztető jelzést használó autójuk személykocsival ütközött vasárnap Győr belvárosában az Árpád és a Teleki utca sarkán – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MNO
2011. 08. 07. 12:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a rendőrautó az ütközés következtében megpördült és a feje tetején állt meg. A megkülönböztető jelzést adó készülék kigyulladt, amit az autóból kiszálló rendőrök poroltóval eloltottak. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja – tette hozzá Kálmán Gabriella. A tűzoltók tisztítják az utat, a kifolyt olajat és hűtőfolyadékot perlittel itatják fel – közölte Bogdány Balázs főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.