Folytatódik a pokoli hőség

Csütörtökön még melegebb is lehet, mint szerdán volt, amikor nemcsak a fővárosi, hanem az országos melegrekord is megdőlt. Bugacon 39,1 fokot mértek, Újpesten pedig 100 éve nem volt ilyen meleg, majdnem 37 fok.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/805403" target="_blank"><strong>• Hőség: csaknem száz éve nem volt ilyen meleg Budapesten</strong></a>

MNO
2011. 08. 25. 6:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapesten 1918-ban, az első világháború utolsó évében volt utoljára hasonló forróság augusztus 24-én. A meteorológiai szolgálat az egész országra a legmagasabb, harmadfokú, úgynevezett vörös figyelmeztetést adta ki. A napi középhőmérséklet ugyanis tartósan 27 fok felett alakulhat.

(HírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.