Gépágyút kotort ki a munkagép

Egy gépágyút, több alumíniumdarabot és lőszereket fordított ki a földből tarlóhántás közben egy munkagép hétfő délután a Komárom-Esztergom megyei Kömlőd határában – tudatta a település alpolgármestere kedden.

MNO
2011. 08. 09. 8:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Madari Ferenc hozzátette, hogy a föld alatt további nagyobb darabok lehetnek, mert a traktor a roncsok második érintésekor már nem tudott továbbmenni. Az alpolgármester elmondta: a település környékén a második világháborúban lezuhant egy repülőgép, melyet már évtizedekkel ezelőtt kiástak. A most megtalált roncsok ettől a helytől 200-300 méterre kerültek elő. A helyszínt körbekerítették, és várják a lőszerek felkutatását végző tűzszerészeket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.