Gigászi vízi lénynek hitte, ember volt

Hal helyett búvárt fogott óriási küzdelemben egy brit halász. A 61 éves John Goldfinch azt hitte, élete legnagyobb zsákmányához van (horgász)szerencséje, ezért érthetően rendkívül izgatott lett és inaszakadtáig harcolt a gigászi vízi lénnyel.

MNO
2011. 08. 22. 17:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az izgalom azután döbbenetté változott, amikor csónakjából észrevette, hogy óriáshal helyett békaembert fogott – bár nem kicsit. A balfogás oka az volt, hogy Goldfinch horga beakadt a búvár lábába. Az eset Devon grófságban történt. „A cimboráim a földön fetrengtek a röhögéstől. A búvár már nem találta annyira mulatságosnak a dolgot” – idézte a nagy horgászt a The Daily Telegraph című brit lap.

Goldfinch hozzátette: felesége örült, hogy nem kellett az aznapi fogásból vacsorát készítenie. Feltehetően ezt a békaember sem bánta.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.