Góllal búcsúzott az MU sztárja

Góllal köszönt el szurkolóitól Paul Scholes, a Manchester United élő futball-legendája péntek esti búcsúmérkőzésén, amelyet klubja az Old Traffordon rendezett meg az aktív játékkal 36 évesen felhagyó sokszoros válogatott középpályása tiszteletére.

MNO
2011. 08. 06. 11:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elköszönéshez „kitűnő alanynak” bizonyult az amerikai New York Cosmos együttese, amely egyet sem rúgott, viszont hat gólt is kapott a Vörös Ördögöktől.

Scholes, aki a vezető találatot szerezte 20 méterről leadott bombalövéssel, pályafutásának 17 idénye alatt végig az MU-t szolgálta, s 1994-es bemutatkozását követően összesen 676 alkalommal lépett pályára a manchesteri elitalakulat szerelésében.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.