Gumimedencébe fulladt a kétéves kislány

Beleesett az udvari gumimedencébe és megfulladt egy kétéves kislány hétfő délután Szakmár-Felsőerek egyik tanyáján – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden.

MNO
2011. 08. 09. 8:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyíkos Tamás hozzátette: a 32 éves budapesti anya feltehetőleg felügyelet nélkül hagyta gyermekét a tanya udvarán. A kétéves kislány az eddigi adatok szerint ez idő alatt esett és fulladt bele az ott felállított felfújható gumimedencébe.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság jelenleg is vizsgálja. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.