Hárman haltak meg a szörnyű balesetben

Hárman haltak meg abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap délután történt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szendrőnél – tájékoztatott a rendőrség.

MNO
2011. 08. 28. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges információk szerint egy személyautó lesodródott az útról, az árokba borult és kigyulladt – közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetben hárman meghaltak, egy ember súlyosan megsérült.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete arról tájékoztatott, hogy a balesetben három felnőtt, egy férfi és két nő vesztette életét. A súlyos sérült egy 65 év körüli nő, őt égési sérülésekkel helikopterrel szállították Miskolcra, a megyei kórházba.

A helyszínelés jelenleg is tart, a Kossuth utca ezen szakaszát lezárták Szendrőn, a forgalmat elterelik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.