Határsértőket fogtak el

Összesen 21 külföldi állampolgár ellen indult eljárás illegális határátlépés miatt Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában – közölte a helyi rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap.

MNO
2011. 08. 28. 10:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magony Andrea elmondta: szombaton 13 szerb, két horvát, egy bosnyák és egy montenegrói állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy az érintettek az Európai Unió területén a megengedettnél hosszabb ideje tartózkodnak, vagy nem rendelkeznek a beutazáshoz szükséges dokumentumokkal, illetve elegendő, a tartózkodás időtartamának és céljának megfelelő anyagi fedezettel.

További két líbiai és két koszovói állampolgárt pedig tiltott határátlépésen értek tetten, és állítottak elő a rendőrök – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.