Heten sérültek meg a hármas karambolban

Heten megsérültek, amikor három személygépkocsi összeütközött Szentes és Csongrád között a 451-es úton csütörtök délután – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 08. 25. 15:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ketten súlyos, öten – köztük egy hároméves és egy ötéves gyerek – könnyebb sérülést szenvedtek. Egy Szentes felől Csongrád irányába tartó autó a tiszai strandnál lévő felüljárónál balra akart kanyarodni, amikor egy gépkocsi hátulról belerohant, és átlökte a szemközti sávba, ott összeütközött egy érkező járművel – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A sérülteket a mentők kórházba szállították őket – közölte a százados. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják – tudatta a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.