Húsz évet vezetett jogosítvány nélkül

Mintegy 120 ezer kilométert tett meg húsz év alatt a volán mögött egy nürnbergi férfi, holott nem is rendelkezett jogosítvánnyal – csak nemrég került a rendőrség látóterébe.

MNO
2011. 08. 31. 10:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfit akkor csípték el, amikor a város déli részén 50 kilométer per óra helyett 81 kilométer per óra sebességgel száguldott lakott területen – közölte a rendőrség. A rendőrségi ellenőrzés során a sofőr bevallotta, hogy sohasem volt jogosítványa. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy nagy autós túrákat tegyen Németországban és a környező országokban. Mivel a 49 éves férfi nem rendelkezik állandó lakcímmel, a rendőrök előzetes letartóztatásba helyezték.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.