Ingyen internetet adnak a turistáknak

Ingyen internetezhetnek, böngészhetnek gépeiken a bécsi Naschmarktra látogató vendégek és turisták a 123people nevű vállalkozásnak köszönhetően.

MNO
2011. 08. 27. 17:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem teljesen önzetlen a cég kezdeményezése, a személykeresésre specializálódott online szolgáltatásnak ugyanis közvetlenül a nevezetességnek számító, közkedvelt piacnál található az irodája.

„Eredetileg csak a munkatársainknak szerettünk volna hozzáférést biztosítani a vezeték nélküli internethez, de most már bárki rendelkezésére áll a wi-fi. Meggyőződésünk szerint a gyors és ingyenes internet-hozzáférés idővel infrastrukturális alapkövetelménnyé válik. Ehhez a fejlődéshez szeretne hozzájárulni a 123people is” – mondta Bernhard Hoetzl, a cég vezetője.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.