Ittas férfi fenyegette a nővéreket

Egy erősen ittas férfi inzultált nővéreket a Vas Megyei Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán – közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 06. 12:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyeletes orvos a rendőrségtől kért segítséget pénteken, az éjszakai órákban, mert egy erősen ittas szombathelyi férfi inzultálta, fenyegette a nővéreket – mondta el Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A járőrök az éjszakai órákban az igazolás megtagadása miatt a kórház sürgősségi osztályáról a szombathelyi rendőrkapitányságra szállították a férfit, aki ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek. A sajtószóvivő tájékoztatása szerint a kórházban tettlegességre nem került sor.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.