„Jó csillag alatt születtem” – Másodjára nyerte meg a lottót

MNO
2011. 08. 24. 16:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint hárommillió euróról (810 millió forint) vehetett át csekket szerdán az a francia lottózó, akinek a július 27-i húzáson telitalálatos szelvénye volt.

Az illető 15 évvel ezelőtt már egyszer elvitte a lottófőnyereményt, amely akkori értéken 2,8 millió euró volt. „Jó csillag alatt születtem” – mondta az AFP francia hírügynökségnek telefonon a névtelenségbe burkolózó milliomos, hozzátéve, hogy ugyanazokkal a számokkal játszik a lottó 1976-os franciaországi bevezetése óta. Havonta ezer eurót költ lottószelvényekre.

Az illetőről annyit tudni, hogy Franciaország déli részén él, és mint hangoztatta, az újabb nyeremény ugyanúgy csekély hatással lesz életére, mint a korábbi. Annyit elárult, mostani nyereményét arra kívánja felhasználni, hogy biztosítsa gyermekei örökségét.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.