Jobb lesz a vétel a fővárosban

Az Antenna Hungária (AH) bővíti a Száva utcai adótorony teljesítményét, ennek köszönhetően a MinDig Tv és a MinDig TV Extra szolgáltatások tovább javulnak a főváros belső kerületeiben, de az augusztus 10-i antennabővítési munkálatok ideje alatt szünetel a szolgáltatás a Száva utcai adó vételkörzetében – áll az Antenna Hungária Zrt. keddi közleményében.

MNO
2011. 08. 09. 12:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bővítést azt követően kezdheti meg a cég, hogy az AH Csoport megkapta a szükséges rádióengedélyeket a budapesti Száva utcai adótorony digitális földfelszíni televíziós sugárzásának teljesítményemelésére. Az antennarendszer bővítésével a maximális teljesítmény a háromszorosára nőhet. A rádióengedélyek birtokában az Antenna Hungária 2011. augusztus 10-én 8 és 17 óra között elvégzi az antenna- és adórendszer bővítését.

A teljesítményemeléssel a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatások vételi lehetőségei az V., a VI., a VII., a VIII., a IX. és a XI. kerületek egyes részein javulnak. A bővítés teljes leállással jár, így szerdán 8 órától a munkák befejezéséig – de legkésőbb 17 óráig – a szolgáltatás kiesése várható a Száva utcai adó vételkörzetében – írja közleményében az Antenna Hungária Zrt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.