Kaposvár felújítja buszparkját

A Kaposvári Tömegközlekedési Zrt. kétfordulós, tárgyalásos közbeszerzésen keres vállalkozót 22 darab szóló és 16 darab csuklós autóbuszának jövő évi szervizelésére, a becsült ellenérték nettó 100-120 millió forint – a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

MNO
2011. 08. 28. 11:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szóló buszok átlagéletkora 13,7 év, és 916 ezer kilométert futnak évente. A csuklós buszok átlagéletkora 13,3 év, és 662 ezer kilométert futnak évente. A tenderre az jelentkezhet, aki az elmúlt két évből fel tud mutatni évi 25 millió forint értékű buszjavítást, illetve évi 50 busz szervizelését. Olyan kaposvári telephellyel kell rendelkeznie, amelyben 4 darab aknás szerelőállás található és rendelkezik ISO minősítéssel.

A közbeszerzésre szeptember 26-ig lehet jelentkezni. Az ajánlatkérő szeptember 28-án dönt arról, hogy mely jelentkezők jutottak a második fordulóba, ahol már konkrét ajánlatokat kell tenniük.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.