Kenya már rég volt ennyire népszerű

Rekordszámú turista kereste fel Kenyát az idei első félévben, miután normalizálódott a helyzet a 2008-as parlamenti választások idején kirobbant zavargások után.

MNO
2011. 08. 25. 16:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az afrikai ország idegenforgalmi miniszterének csütörtöki tájékoztatása szerint közel 550 ezren érkeztek január-június között, 13,6 százalékkal többen, mint egy évvel korábban. A bevételek meghaladták a 40 milliárd schillinget (egy dollár hozzávetőleg 92 kenyai schilling), ami 32 százalékkal több az egy évvel korábbinál. A tavalyi év egészében a bevételek 74 milliárd schillinget tettek ki. Az idegenforgalmi miniszter az idén a beutazók számának 20 százalékos növekedésére számít a tavalyi 1,1 millióhoz képest.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.